info@mimo.si

Veseli bomo vašega vprašanja!

064 144 122

Pokličite nas!

Element B2B

KDO SMO MIMO.SI 

 

Mimo.si je marsikomu, ki nam je v preteklosti izkazal svojo naklonjenost, sinonim za kvaliteto in strokoven nasvet, kako obleči svoje najmlajše člane. Vsega skupaj 3 trgovine, so v preteklosti ponujale oblačila in obutev. Zdaj se kupcem celotne EU približujemo, nakup bomo od sedaj naprej omogočali preprosto kar iz naslanjača. Družinsko naravnano tradicijo, dolgoletne izkušnje in zagnanost našega kolektiva želimo pokazati tudi v spletni trgovini.
Naloga, ki smo si jo zadali je slediti razvoju otrok in staršev, predvsem z namenom omogočiti lahkotno in brezskrbno gibanje. Izdelki, ki jih ponujamo, ustrezajo vsem letnim časom. Nudimo izdelke za vroče poletne, mrzle zimske, mokre deževne dni. Primerni so za uporabo v snegu, vodi, na soncu, za nočni počitek, športne aktivnosti v telovadnicah in vrtcih, konec koncev tudi za doma. Želimo postati dnevni sopotnik dojenčkom (0-12mesecev), otrokom (1-10 let), najstnikom in staršem. Za odrasle ponujamo posebne, inovativne izdelke namenjene reševanju vsakodnevnih težav.
Spremljajte nas, kupujte pri nas v svojem prostem času, brez slabe volje zaradi nerganja ali izsiljevanja otrok ali zaradi stiske s časom. Potrudili se bomo za čim hitrejšo dostavo (kolikor je le-ta odvisna od nas) in hiter odziv na vsa vaša vprašanja in želje. Upamo, da boste vsi naši zvesti kupci sooblikovali našo ponudbo po načelu: Mimo nudi vse, kar težko najdemo v trgovinah. Pomagajte nam postati spletni trgovec po vaši meri.
Izdelki v naši trgovini: dežni škornji, pelerine in dežne hlače, dežni klobuki in dežniki, pajaci, bodiji, pižame, spodnje perilo, nogavice, rokavice, kape, elastični pasovi, držala za dudo, pajkice, trenerke in športne hlače, legice, klobuki za sonce, sanke, igrače in še in še.

 

Naziv vsebine

Znak zaupanje v tekstil
Metallic Tattoo, Shimmer Tattoo, Flash Tattoo
uporaba shimmer tatujev
Paktičen prikaz uporabe Shimmer Tatoo-jev
dali-delo
MUST-SEE! NA LJUBLJANSKEM RAZSTAVIŠČU DO MARCA 2015

DARILNI BON

Presenetite vaše najdražje.

 

PREBERI VEČ

TABELA VELIKOSTI

Pomoč pri izbiri oblačil in obutve.

 

PREBERI VEČ

PIŠITE NAM

Imate vprašanje ali pohvalo

 

PREBERI VEČ

Pogosta vprašanja in odgovori

 

 

Naziv vsebine

Znak zaupanje v tekstil
Metallic Tattoo, Shimmer Tattoo, Flash Tattoo
Vse pri nas kupljene izdelke lahko zamenjate
V naši spletni trgovini se trudimo, da bi ustregli celotni populaciji.
Ponujamo vam dve možnosti dostave. GLS s kurirsko službo na prevzemnih mestih ali s Pošto Slovenija.