Izberi kategorijo

brezplačna dostava nad 50 eur

Nepozabne počitnice z rolkami in skiroji

Nepozabne počitnice z rolkami in skiroji

Letošnje šolsko leto je bilo za otroke nekoliko nenavadno. Zaradi epidemije so veliko dni, ki bi jih morali preživeti s svojimi vrstniki v šolskih klopeh, preživeli doma za računalniki, odmaknjeni od druženja, zabave in otroških vragolij. Ampak, epidemije ni več, počitnice so tu in z njimi čas, da nadoknadijo vse, kar so zamudili!

 

Kako otroka odvrniti od uporabe pametnih naprav?

Vaše odraščanje in odraščanje vaših otrok je težko primerjati. Sodobna tehnologija in pametne naprave otroke vedno bolj priklenjajo na gledanje video vsebin, igranje iger in druženje na spletu, s šolanjem od doma pa je preživljanje časa na spletu postal priročen izgovor. Prekomerna raba digitalnih naprav negativno vpliva na otrokov razvoj in družbene sposobnosti, kar pa še ne pomeni, da bi jih morali prepovedati. Rešitev je v zdravi meri med časom, ki ga namenijo za uporabo telefona, tablice ali televizije in med časom, ki ga namenijo za fizično druženje in igro z družino ali vrstniki. Verjamemo, da ima marsikateri starš težavo s tem, kako otroka odvrniti od pametnih naprav in jih prepričati v igro v parku. Prepovedovanje naj bo skrajni ukrep, raje otroka navdušite za igro na prostem z zabavnimi pripomočki, kot so skiroji, kolesa, rolke ...

 

Skiro je več kot le igrača

Skiro je odličen pripomoček, s katerim lahko otroka navdušite za gibanje in igro v naravi. Z njim se malček zapelje do bližnjega prijatelja, do igral v parku ali le zganja vragolije na domačem dvorišču. Poleg tega, da je zabaven, pa ima tudi številne druge pozitivne lastnosti. Med vožjo s skiroji so otroci aktivni in se gibajo, kar je še posebej pomembno v času, ko številke otrok s prekomerno težo postajajo vedno bolj zaskrbljujoče. Z vožnjo razvijajo tudi svoje ravnotežne in motorične sposobnosti. Če se vaš otrok navduši z divjo vožnjo, skoki in triki, razmislite o nakupu skiroja za trike, s katerim bo lahko le še izboljšal svoje sposobnosti. Nikar se ne ustrašite, če bo kdaj padel ali se popraskal. Čelado na glavo in novim zmagam naproti, navsezadnje so padci del pomembne šole za življenje.

 

Kako izbrati primeren skiro za otroka ali zase, preberite v našem e-vodiču tukaj!

 

Rolke so nazaj!

Verjetno ste že opazili, da so se na ulice in igrišča vrnile rolke. Otroci so neustrašni in če se vaš otrok navduši zanje, je otroštvo najboljši čas za učenje. Za začetek mu lahko kupite manjšo rolko, s katero bo osvojil ravnotežje in prvo vožnjo na dveh kolesih, kasneje pa se bo morda navdušil tudi za pravo skateboard rolko ali longboard. In da ne boste mislili, da so rolke samo za fante! Tudi punce so neustrašne, pogumne in enako dobre pri vožnji z rolkami, le priložnost jim je treba dati.    

 

Ali ste vedeli? V naši ponudbi rolk najdete tudi takšne z LED kolesi, ki so navdušili številne mlade! Poiščite jih tukaj.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktivnosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih