Izberi kategorijo

brezplačna dostava nad 50 eur

Kopalni plašč ali pončo, katerega izbrati?

Kopalni plašč ali pončo, katerega izbrati?

Otroški kopalni plašči in pončoti so nepogrešljiv dodatek za nego otroka. Preberite, kateri je bolj primeren za vašega malčka.

Otroški kopalni plašči in pončoti so nepogrešljiv dodatek za nego otroka. Nihče ne mara občutka mrazu, ko premočen stopi iz tople kadi in hlad zagrize v kosti, še posebej pa otroci. Temu in posledično smrkavim noskom se lahko izognete z uporabo mehkih in toplih kopalnih plaščev, ki otroka osušijo in pogrejejo, obenem pa zaradi prikupnega videza malčke čisto očarajo in večerno kopanje naredijo prijetno.

 

Kopalni plašč ali pončo?

 

Kopalni plašč že ime pove, da deluje kot plašč. Je vsestranski kos, ki je odličen tako kot brisača po kopanju ali namakanju v bazenu kot tudi toplo ogrinjalo, ko na plaži zapiha veter. Izdelani so iz materialov, ki poskrbi za prijeten občutek na koži, ponavadi je to 100% bombaž ali mehak flis. Okrog vratu se zapenjajo z gumbom, okrog pasu pa s pasom, velika kapuca pa poskrbi za zaščito glave. Velikokrat imajo zabavne otroške motive, nekateri pa imajo tudi 3D elemente, ki otroke navdušijo do te mere, da se ne boste nikoli več rabili pregovarjati za večerno kopanje.

 

Kopalni pončoti za razliko od plaščev otroku omogočajo svobodno gibanje rok, enostavno pa jih je tudi obleči, zato so morda bolj primerni za manjše otroke. Ponavadi so izdelani iz 100% bombaža, zaradi frotiraste tkanine pa odlično vpijajo vlago. Odlični so za na plažo ali bazen, pa tudi za domačo rabo v kopalnici. Vsi kopalni pončoti imajo tudi veliko kapuco, ki poskrbi, da mokri laski ostanejo na toplem.

 

Na kaj paziti pri izbiri kopalnega plašča?

 

Prva stvar, na katero morate biti pozorni pri izbiri kopalnega plašča, je material. Na trgu so različni plašči iz različnih materialov, nekateri so bolj primerni za kopanje, drugi kot vrhnje oblačilo. Kopalni plašči, izdelani iz 100% bombaža so največkrat iz frotirja, ki deluje kot brisača in dobro vpija vlago. Ravno zato so primerni za brisanje po večernem kopanju ali po namakanju v bazenu. Kopalni plašči iz flisa pa so izjemno mehki in topli, dobro zadržujejo toploto, vendar manj vpijajo vlago. Zato so veliko bolj primerni kot vrhnje oblačilo ali kot plašč, ki otroka ščiti pred hladom.

 

Ko kupujete otroška oblačila, vedno stremite k temu, da kupujete takšna, ki vsebujejo čim bolj naravne materiale, brez sledi škodljivih sestavin ali kemikalij. Te lahko namreč dražijo nežno otroško kožo in povzročajo rdečico, dermatitis ali alergije. Poleg skritih nevarnosti bodite pozorni tudi na vidne nevarnosti, razne zanke ali vrvice, s katerimi bi se malčki lahko poškodovali. V naši ponudbi kopalnih plaščev, pončotov in brisač Playshoes so vsi izdelki popolnoma varni za otroka.

 

S pravim motivom do veselja do kopanja

 

Kopalni plašči in pončoti za otroke imajo največkrat prikupne motive, otrokom priljubljene barve in celo 3D elemente, kot so ušeska ali repek. Če boste v kopalno kad dodali še veliko pene in vodne igrače, verjemite, da jih ne boste zlepa dobili iz vode. Pobrskajte po naši spletni trgovini, kjer najdete vse, kar potrebujete za kopanje, kopalne plašče Playshoes pa lahko kombinirate tudi z ostalimi izdelki iz kopalnega programa - UV kopalkami, pokrivali in čevlji za v vodo.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obiskanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo prikaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktivnosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih